Power Talk
NL

Power Talk

Het Power Talk programma leert jou krachtige technieken, die jouw zelfbeeld direct versterken. Je merkt snel dat jij je zelfverzekerder en assertiever gaat voelen in jouw sociale relaties!

Voor wie?
Wil jij je assertiever en zelfverzekerder voelen in je sociale relaties? Twijfel je vaak? Ervaar jij nu een gevoel van onzekerheid? Wees gerust, je bent niet alleen.

De druk vanuit de samenleving in de vorm van social media, sterk gericht op uiterlijk, materialisme en gelukkig moeten zijn, creëert een groot taboe. Door jouw onzekerheid neemt de schaamte, het schuldgevoel en de angst voor de reacties van jouw familie, vrienden en collega’s toe.

Herken jij jezelf hierin? Neem dan deel aan het succesvolle programma Power Talk. Velen gingen jou voor.

Wat kun jij verwachten?
Power Talk biedt jou tijdens een persoonlijk gesprek een luisterend oor in een confidentiële omgeving. Op basis van jouw verhaal leert Power Talk jou krachtige technieken, die jouw zelfbeeld direct versterken. Je merkt snel dat jij je zelfverzekerder en assertiever gaat voelen in jouw sociale relaties!

Programma:
Je volgt het Power Talk programma via persoonlijke sessies in de praktijk.

Jouw investering:
€1 per minuut

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Vastgelegde afspraken kunnen tot 48 uur op voorhand kosteloos worden geannuleerd of verschoven. Bij voorkeur via telefoon of sms. Binnen de 48 uur kunnen wij deze plaats niet meer door een andere cliënt laten innemen en zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
Power Talk - Verlatstraat 41, bus 3 - 2000 Antwerpen - shelly@powertalk.be - T: +32 (0) 496 97 07 55