Power Talk
NL

Burn-out Fast Track

Het Burn-out Fast Track programma helpt jou, in 8 sessies van 45 minuten, beter jouw eigen grenzen te kunnen stellen en bewaken. Je gaat werken aan het creëren van een gezonde geest in een gezond lichaam. Je vindt jouw authentieke zelf & innerlijke kracht!

Programma met unieke samenwerking met Dr. Luc Swinnen!

Samen met Dr. Luc Swinnen, arts en internationaal gerenommeerd stressconsultant, biedt Power Talk jou de kans om direct aan de slag te kunnen gaan met het recupereren van jouw burn-out (verschijnselen)! Je omzeilt de maandenlange wachtlijsten bij de psycholoog en kiest voor een efficiënte aanpak.

Na het Burn-out Fast Track programma word je niet aan je lot overgelaten; Power Talk zorgt ervoor dat je terecht kunt bij Dr. Luc Swinnen, de specialist op het vlak van Burn-out, Stress, Emoties en Geluk.

Achtergrondinformatie
Steeds meer individuen melden zich met burn-out verschijnselen. Hoe komt dat? Wij leven in een maatschappij, die sterk gericht is op presteren. We moeten van alles en we doen veel tegen onze zin. Er ontstaat een toestand van psychische en fysieke uitputting, die vergezeld wordt door extreme stress. Dit uit zich in depersonalisatie. We voelen ons letterlijk 'minder mens' en verliezen het vertrouwen in onze eigen competenties en talenten. Gevoelens van kwetsbaarheid, vijandigheid of somberheid overheersen.

Voor wie?
Loop jij tegen een burn-out aan? Zit jij met burn-out verschijnselen voor een langere tijd thuis? Neem dan nu deel aan het Burn-out Fast Track programma. Werk direct aan je herstel samen met Burn-out expert Dr. Luc Swinnen.

Wat kun jij verwachten?
Het Burn-out Fast Track programma biedt jou een veilige en confidentiële omgeving waarin jij jouw gedachten en zorgen kunt delen. Je ontdekt techieken waardoor jij beter jouw eigen grenzen kunt stellen en bewaken. Je gaat werken aan het creëren van een gezonde geest in een gezond lichaam. Je vindt jouw authentieke zelf & innerlijke kracht!

Programma:
Je volgt het Burn-out Fast Track programma in 8 sessies van 45 minuten per sessie in een periode van 4 tot 8 weken.

Sessie 1: wat speelt er allemaal in jouw leven? Jij vertelt jouw verhaal.
Sessie 2 t/m 6: Tijdens deze sessies gaan we in op de volgende onderwerpen:
  • wat is een burn-out precies;
  • hoe ga je om met de reactie van jouw partner, familie en vrienden;
  • hoe ga je om met de reactie van jouw leidinggevende en collega’s;
  • gevoel van frustratie, mislukken en falen;
  • gevoel van angst, stress en nervositeit (komen de muren op je af nu je opeens niet meer kunt werken?);
  • gevoel van schuld, moeilijk kunnen loslaten van verantwoordelijkheidsgevoel.
 Sessie 7 en 8: Eerste Tips, Tools en Technieken
  • voor het versterken van jouw zelfvertrouwen;
  • om te leren ontspannen en beter om te gaan met stress;
  • om assertiever jouw grenzen te stellen. 
Jouw investering:
€360 (inclusief een gratis telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten)Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. Vastgelegde afspraken kunnen tot 48 uur op voorhand kosteloos worden geannuleerd of verschoven. Bij voorkeur via telefoon of sms. Binnen de 48 uur kunnen wij deze plaats niet meer door een andere cliënt laten innemen en zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.
Power Talk - Verlatstraat 41, bus 3 - 2000 Antwerpen - shelly@powertalk.be - T: +32 (0) 496 97 07 55