Power Talk
NL

Over Power Talk

Power Talk begeleidt dynamische vrouwen en mannen met het versterken van hun zelfvertrouwen en assertiviteit in hun sociale relaties.

Tijdens coachingsessies leren gecertificeerde coaches hen technieken aan die direct het zelfvertrouwen versterken.
 

Over oprichtster Shelly van de Ven

Oprichtster van Power Talk, Shelly van de Ven, is sociologe en gecertificeerd coach. Zij is een expert in het versterken van zelfvertrouwen en assertiviteit in sociale relaties. Tevens is zij burn-out ervaringsdeskundige.

In 2002 verhuisde Shelly van Eindhoven (NL) naar Antwerpen om haar eerste Master Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen te starten. Na het succesvol afstuderen als sociologe in 2006 koos zij voor een tweede Master in Human Resource Management (HRM) aan de Antwerp Management School.

Aansluitend startte zij in 2007 haar carrière. In de rol van HR consultant, gespecialiseerd in rekrutering & selectie, headhunting en assessment & development werkte zij acht jaar lang voor grote rekruteringsbureaus in Londen, Brussel, Gent en Antwerpen. Zij heeft veel ervaring in het personal coachen van hogeropgeleiden op het vlak van loopbaanbegeleiding, carrière-heroriëntatie en sollicitatie-coaching.

Een aantal jaren geleden besloot Shelly, na zelf een burn-out te hebben gehad, het roer om te gooien en te kiezen voor haar eigen geluk. Door haar burn-out te erkennen, te accepteren en zichzelf te vergeven ziet zij in dat het de eerste stap was naar een bewuster en gelukkiger leven. Met haar ervaringen wil zij nu jou inspireren en helpen op het gebied van bewustwording, spiritualiteit en gezondheid.

Shelly is als gecertificeerd (burn-out) coach opgeleid door Dr. Luc Swinnen, de specialist in stress en burn-out in Vlaanderen en werkt samen met zijn organisatie Different bvba.

Shelly vindt een holistische aanpak (de connectie en samenhang tussen mind-body-soul) zeer krachtig. Op Ibiza behaalde zij haar Internationale certificaat voor Kundalini Yoga Teacher bij het Kundalini Research Instituut (KRI).

Linkedin
Power Talk - Verlatstraat 41, bus 3 - 2000 Antwerpen - shelly@powertalk.be - T: +32 (0) 496 97 07 55