Power Talk
powertalk
NL

Power Talk versterkt je zelfbeeld en assertiviteit

Wij begeleiden dynamische vrouwen en mannen met het versterken van hun zelfvertrouwen en assertiviteit in sociale relaties.
meer

Burn-out Fast Track programma

Het Burn-out Fast Track programma helpt jou, in 8 sessies van 45 minuten, beter jouw eigen grenzen te kunnen stellen en bewaken. Je gaat werken aan het creëren van een gezonde geest in een gezond lichaam. Je vindt jouw authentieke zelf & innerlijke kracht!
meer

Power Talk programma

Het Power Talk programma leert jou krachtige technieken, die jouw zelfbeeld direct versterken. Je merkt snel dat jij je zelfverzekerder en assertiever gaat voelen in jouw sociale relaties!
meer

(Her)ontdek jouw Innerlijke Kracht programma

Het (Her)ontdek jouw Innerlijke Kracht programma leert jou, in 5 sessies van 60 minuten, technieken ontdekken waarmee jij snel jouw zelfvertrouwen versterkt, je geheel ontspant en jouw authentieke innerlijke kracht terugvindt. Je staat krachtiger en zelfverzekerder in het leven!
meer

What's your story?

Vertel vrijblijvend en vertrouwelijk jouw verhaal. Binnen twee dagen ontvang je een reactie. Dit is jouw eerste stap naar een zelfverzekerder leven en een assertievere levensstijl!
meer
  • Power Talk versterkt je zelfbeeld en assertiviteit
  • Burn-out Fast Track programma
  • Power Talk programma
  • (Her)ontdek jouw Innerlijke Kracht programma
  • What's your story?

Waarvoor staat Power Talk?

Oprichtster van Power Talk, Shelly van de Ven is sociologe en gecertificeerd (burn-out) coach. Bij Power Talk begeleidt zij dynamische vrouwen en mannen met het versterken van hun zelfvertrouwen en assertiviteit in hun sociale relaties. In haar coachingsessies leert ze dagelijks aan velen technieken die direct het zelfvertrouwen versterken.
 

3 redenen waarom jij kiest voor Power Talk:

  1. Je krijgt persoonlijke begeleiding door een sociologe en burn-out expert gespecialiseerd in sociale relaties.
  2. Efficiënte technieken worden aangeleerd, die direct resulteren in meer zelfvertrouwen.
  3. In een warme en veilige omgeving kun jij in alle rust en confidentialiteit jouw verhaal delen.
Power Talk - Verlatstraat 41, bus 3 - 2000 Antwerpen - shelly@powertalk.be - T: +32 (0) 496 97 07 55